Sündmused

N 08.02 Kakaotseremoonia

18:30 Tantrapalee Vesineitsi 4 Tänassilma küla Saku vald

SELLEKS KORRAKS ON KOHAD TÄIS, KOHTUME JÄRGMISEL KORRAL!

Kakaotseremoonia on iidne šamanistlik tehnika, kus paludes abi Kakaotaime Vaimult avad ja avardad oma südant, saad kontakti iseendaga ja suudad ennast otse südamest ja ilma filtriteta väljendada. See on tee iseendasse, oma sügavamate soovida, ihade ja tõelise armastuse juurde.
Kesk-Ameerika pärismaalased pidasid Kakaod jumalate toiduks ja igavese nooruse eliksiiriks, sama mida Indias kutsuti Soma. Tseremoonial kasutame orgaanilist toorkakaod, mida maitsestame ja  ergastame erinevate ürtidega, nii joogi maitsestamise eesmärgil kui ka selleks, et joogi mõju oleks kiirem ja võimsam. Kakao avab õrnalt südametšakra ja loob uusi võimalusi isiklikuks ja suhete sisekaemusteks. Kakao sisaldab üle 300 toitaine, magneesiumit, suures koguses rauda, ​​omega-6, C vitamiini, kroomi, mikroelemente, tsinki ja vaske ja veel palju muud. Kakao võib tõsta meie serotoniini taset, mis aitab meil leevendada depressiooni ja tõsta libiidot.

Kakaotseremoonia on aega taotlusteks ja avanemiseks. Tule, avalda ja võimesta oma taotlused! Anna Universumile oma taotlustest teada, et need saaksid täituda!

Ettevalmistuseks: Püüa vältida teeiini ja kofeiini sisaldavate jookide joomist tseremoonia päeval, veel parem paar päeva varemgi. Ära söö vähemalt 3 tundi enne tseremooniat, parem kui oled kogu päeva toitunud vaid kergelt (nt puuviljadest).

Alustame 18.30, sündmuse kestvus ca 3 tundi.
Vahetusenergiaks: 20eur, paarile 35 euri.

Kakaotseremoonial näitavad teed ja hoiavad ruumi Margus Sarmet ja Kristiina Saul.

Tantrapalee asub Vesineisti 4 Saku vald Harjumaa, sisulislet Tallinna ja Saku valla piiril. 

Palun registreeri ennast allpool, et teaksime Sinuga arvestada! KOHTADE ARV PIIRATUD; KES EES SEE SEES!

Tantrapalee Vesineitsi 4 Tänassilma küla Saku vald