Sündmused

E 26.02 Müstikakooli talv

10:00 Adila Camp Rapla maakond Kohila vald Pihali küla

 

Müstikakool andekatele lastele!

Tähelepanu! Müstikakool jätkub, kutsume taas liituma vanu ja võtame vastu uusi õpilasi!

Talvisel koolivaheajal 26. kuni 29. veebruar on just parim aeg tulla õppima ja praktiseerima maagiat ja võlukunste Müstikakooli. Müstikakool toimub taas Adila Puhkekülas, Pihali külas, Kohila vallas, Raplamaal (40min Tallinna kesklinnast). Müstikakool algab esmaspäeval kell 10 ja lõpeb kolmapäeval kell 15 Adilas. Vastu võetakse vaid 20 kiiremat registreerunut, vanuses 8+ eluaastast.

Õppetegevus toimub Võlukunstide Nõukogu poolt heaks kiidetud kuningriikliku õppekava alusel, õppekava läbimise kohta antakse välja ka vastav atestaat.

Õppekava: 
-  nõidumisteooria eriklass: trikid versus maagia ehk arutlusi liinipuhtusest – piilume lukuaugust mustkunstnike maailma ja proovime muidugi kätt ka;
- ülevaade võlutööriistadest kasutusvõimalustest ning võlutööriistade meisterdamise erikursus;
- füüsilise maagia katsepolügoon Lumekuningkanna areaalist: teeme külma, kasvatame köögilaual lumememme, võlume pudelisse isikliku lumetormi jm;
- keemilise maagia laborikatsed seostega fundamentaalteadustesse;
- maskeerumise õpituba: Maskeeri ennast kasvõi rohulibleks (lapsele laagrisse järgi tulles palun esitage lapse sõrmejäljed ja silmaiirise pilt);
- fantastiliste elukate ökodisain;
- idamaiste loitsude ja nõiasõnade õppeklass;
- Erikursus: võlutrikid köögis ja sahvris ehk kõigil saavad ninad jahuseks;
- Pidu Waldburgi mäel.

Lisaks joogalikud, šamanistlikud, bioenergeetilised praktikumid võluvõimete avastamiseks ja avardamiseks eneses!
Nõiakunsti sügavama arengu toetamiseks ja meele puhastamiseks tarbime vaid taimetoitu (sisaldab piima ja muna). Nutikuse arendamiseks on laager nutiseadmevaba!
Esoteeriliste võimete tugevdamiseks ja arendamiseks oleme loodusega kontaktis igapäevaselt pikalt ja põhjalikult!

Registreerimine ja lisainfo:kristiinale@yahoo.com, 5053682

Kuni 14. Veebruar registreerudes 125eur / al 15.veebruar 152 eur. Registreeringu kinnitab tagastamatu ettemaksu tasumine summas 75 eurot, mille palume kanda 2 tööpäeva jooksul pärast registreerimist OÜ Eduvoog arveldusarvele EE797700771001580133. 
Teise osa saab tasuda kas sularahas kohapeal või ülekandega hiljemalt 26.02. Pere teisele lapsele 10% soodustust, kolmandale 20% soodustust ja kuuendale 100% soodustust

Müstikakooli õppekavajuhid: 
esoteerikadotsent Kristiina Saul 
nõiatrikkide doktor Margus Sarmet

Lisaks lendvad luuaseljas kohale mitmed ägedad külalisõppejõud, lohed, haldjad ja teised toredikud keda liblikavõrguga püüda saab.

Juhendajatest: 

Kristiina on võimas jogini, kelle andeks on kanaldamine ja mustrite ümberprogrammeerimine. Ta on lastejooga ja kundalini jooga õpetaja. Kristiina on juhendanud aastaid erinevatel teemadel lastelaagreid. Ta on rännakuterapeut lastele ja täiskasvanutele. Kristiina on kahe lapse ema, hariduselt on ta jurist.

Margus on pühendunud joogi, kundalini jooga ja tantraõpetaja. Ta on juhendanud laste inseneeriatunde koolides ja vedanud lastelaagreid. Margus on kahe lapse isa, baashariduselt on ta ehitusinsener, lisaks on ta õppinud psühholoogiat ja strateegilist juhtimist. Margus on töötanud erinevatel positsioonidel insenerina ja juhina, läbivalt on ta olnud ettevõtja ja riiklikult tunnustatud kohtuekspert. Aastaid on ta panustanud ehitusvaldkonna innovatsiooni ja arendustegevustesse riiklikul tasemel. Ta on pidanud loenguid ja modereerinud sündmusi. Marguse kireks on kaasaegse teaduse ja esoteeriliste teadmiste ühendamine.

 

Adila Camp Rapla maakond Kohila vald Pihali küla