Sündmused

L 05.12 Naiste seksuaalsus. Yoni saladused

10:00

Naiste seksuaalsus. Yoni saladused 

L 05.12 kell 10- 19, Tallinn

Juhendavad Kristina Paškevicius ja Steve Kokker

Registreerumine ja info: elutantsija@gmail.com  / 5205255

Tegu on kahe seksuaalsust käsitleva kursusega. Osaleda võib ainult ühel, aga ka kahel sobival kursusel.
Meeste seksuaalsus. Lingam- massaaž P 06.12 kell 10- 19

 

On aeg naised ja mehed ühte ruumi kokku kutsuda, rääkida naistest ja meestest, uurida ja heita sügavm pilk meie seksuaalsusele. Kursused sobivad nii paaridele, kui üksi tulijatele. Kursused on siiski mõeldud rohkem paaridele. Pole oluline, et olete päris elus paar, aga te peaksite üksteist tundma ja usaldama juba enne kursust. Kui soovite üksi tulla, siis leiame teile sobiva partneri omalt poolt. Kursustele on oodatud nii segapaarid, naispaarid kui meespaarid!

NAISTE SEKSUAALSUS. YONI SALADUSED! Naiseks olemise müsteerium!
Naistel on vajalik enda kohta rohkem ja sügavamalt teada saada, et ennast paremini tundma õppida ja võtta vastutus oma seksuaalsuse ning naudingute eest.
Meestel on hea teada, kuidas naised toimivad, kuidas neid paremini mõista, hoida, äratada, väestada ning olla meisterlikum partner.
Kohtumisel tuleb juttu naiste eesnäärmest (G-punkt), orgasmidest ja naiste ejakulatsioonist. Kuidas naisi väestada ja äratada. Kuidas naisena ennast tunnetada ja seda partneriga kommunikeerida, kuidas olla armastajana kohal. Räägime ka rindadest ja rinnamassaažist, turvalisusest, piiride hoidmisest ja aususest, teemadest, mis kõnetavad mõlemaid sugupooli.
Kursuse kavas teooria ja praktika. Õpime ja praktiseerime rinnamassaaži, Yoni massaaži, partneri kuulamist ja tunnetamist. Kõik praktikad toimuvad paariliste vahel.

Töötoad sobivad kõigile huvilistele, kes soovivad end paremini mõista ja nende partneritele, kes otsivad kaaslasega sügavamat lähedust, samuti terapeutidele, kes töötavad intiimse puudutuse alal.

Meie, Kristina Paškevicius ja Steve Kokker, ruumi hoidjatena, loome austava, turvalise, sooja ja hoitud ruumi kõigile. Iga osaleja saab praktikaid teha talle sobivas tempos ning ei pea kaasa tegema midagi, milleks ta ei ole valmis või mis tekitab ebamugavust. 

Ikka ennast hoides ja toetades, armastaval moel ütleme endale „jah“ ning lubame endil öelda „ei“ seal, kus vaja.

Oodatud on osalejad vanuses 18+.

Kursused toimuvad Tallinna kesklinnas, soojas, hubases ja privaatses kohas. Paik ja lisainfo avaldatakse registreerumisel. Grupp on väike, et tagada intiimsus.

TASAKAALUPANUS
Yoni- massaaž/ Lingam massaaž 100€ (paarile 180€)
Osaledes nii Yonil kui Lingamil 180€ (paarile 340€)

www.elutants.ee

 

Tantratants toetab noorte seksuaalharidust: www.learn2love.org – avameelselt armastusest