Sündmused

R 13.09 Tantraöö gongiga

20:00 Taiji Klubi, Pärnu maantee 102, Tallinn

Täiskuu tantraöö gongiga

Tantra on terviklik vaimne teekond, isikliku arengu teadus. Tantra eesmärk on praktiseerija arengut toetada ning anda praktiseerijale tööriistad, et valitseda oma elu loomise üle ja kontrollida selle salajasi jõude kuni ta jõuab valgustumiseni. Tantra terviklik loomus tunnustab nii materiaalseid kui vaimseid eesmärke. Tantra on elu jaatav süsteem, see ei tõuka ära midagi kuni see aitab kaasa isiklikule arengule, seepärast ongi tantra sedavõrd võimas.

Gong mõjutab keha ja keha meridiaane, vabastab takistused, vähendab pinget ja ergutab vereringet, korraldades nii ümber keha struktuuri ladestunud emotsionaalse energia ja tunded. Gongi rütmilised ülemtoonid puhastavad aurat. Tunnete vallandumine on gongi meditatsiooni ajal täiesti normaalne nähtus. Gong muudab blokeeritud tundeid, tungides läbi neid tundeid alal hoidvatest ja tekitavatest mõtetest. See võib olla hirmutav, erutav, põnev või nauditav, olenevalt konkreetsest inimesest. Just nii nagu tantragi!

Lisaks kõigele on 14.09 ka täiskuu, mis teadupärast tõstab meie emotsioonid ja seksuaalsuse eriliselt aktiivseks - sublimeerime ülesse ka need energiad.

Kuna gong ja tantrapraktika toetavad teineteist, siis on Sul imeline võimalus kogeda püha seksuaalsuse ja müstiliste gongihelide koosmõju.

Sellel kaunil ööl ühendame kaks võimast süsteemi: tantra ja gongi, et saada võimas kiirendus enda evolutsioonile!

Joogi Bhajan on öelnud: “Meelel ei ole gongi vastu kaitset.“
Kui joogi Bhajanilt küsiti gongi meditatsiooni toime ja õige läbiviimise kohta, vastas ta: „Gongiga on lugu väga lihtne. See on sisemiselt vibreeriv süsteem,  loovuse enda heli. Gongi mängija mängib universumit. Tegu pole mingi tavalise pilliga. Sellest tuleb välja kogu muusika, kõik helid, kõik sõnad. Gongi kõla on Sõna tuum. Gong ei olegi muusikariist ega trumm. See on imeilus võimendatud vibratsioon, nagu mängitaks korraga miljonil keelel. Gong on ainus vahend, mille abil sellist ruumivibratsioonide kombinatsiooni tekitada.“

Alustame kell 20.00 ja lõpetame hommikul kell 9.00.
Riietus: nii mugav, kerge ja õhku läbilaskev kui võimalik. Hea on olla paljajalu. Võta kaasa tekk ja padi ning soovi korral ka madrats või joogamatt (selline mis ei krõbise külje all), et saaksid korralikult välja puhta.

Osaluspanus 40eur, paarile 70eur, tasumine kohapeal sularahas, mis sisaldab ka kergeid näkse ja teed.

Palun registreeri ennast allpool, et teaksime Sinuga arvestada! Kohtade arv on piiratud, oleme ju horisontaalis, mis võtab rohkem ruumi. Seega kes ees see sees!

Loome ühiselt ja armastuses!

Teekonnal saadavad Vilmar Schiff, Margus Sarmet ja Kristiina Saul

Taiji Klubi, Pärnu maantee 102, Tallinn