Sündmused

N 11.08 Tantrasuvi 11-14.08

18:00 Tõrvaaugu puhkemaja

NB! HETKESEISUGA ON PLANEERITUD VOODIKOHAD TÄITUNUD. SOOVI KORRAL OSALEDA KIRJUTA INFO@TANTRATANTS.EE JA PANE ENNEST OOTELISTI VÕI RÄÄGIME LÄBI TELKIMISE VÕIMALUSED!

Tantrasuvi on spontaanne ja lõõgastav, meeli erutav ja vabastav, kasvama kiskuv ja edasi tõukav mõnus suvine tantraretriit kaunis looduses, kus naudime tantsu, joogat, meditatsiooni, tantristlikke praktikaid, päikest, suve, iseennast ja kaaslasi. Teeme kõike seda mida imekaunis ümbritsev loodus võimaldab ja tavapärane siseruum piirab.

Nii päevad kui ööd on täidetud mõnusate, kuid samas  keha ja vaimu arendavate tegevustega, kogemustega ja elamustega.

Elame, tantsime, praktiseerime, saunatame, sööme ja naudime need neli päeva ühise perena, koos kasvades ja üksteist toetades.

Energiavahetuse panus 150eur sisaldab juhendatud praktikaid, ööbimist ühistes tubades (madrats, tekk, padi ja voodipesu olemas) või privaatsuse soovi korral isiklikus telgis isikliku varustusega, mõnusat keha puhastavat joogalikku toitu ning sauna. Registreerimisel palume tsuda ka tagastamatu osaluspanus 50eur (a/a EE047700771000569870 Margus Sarmet, selgitusse "suvi 2016, Sinu Nimi"), mis tagab Sulle koha laagris, ülejäänu kohapeal sularahas.

Kohtade arv on piiratud! Kes ees see sees ;)

Alustame neljapäeval 11.08. kell 18 ja lõpetame pühapäeval 14.08 kell 16.

Täpsem info registreerunutele 2 nädalat enne laagrit e-posti teel.

Loome ühiselt ja armastuses!

Teekonnal saadavad Margus Teg Karan ja Kristina Paškevicius

Tõrvaaugu puhkemaja