Sündmused

R 02.02 Tantratants

18:00 Stuudio VAlgus Saku tn 15 Tallinn

Tähelepanu! Tantratants jätkub uue hooga ja paremana kui kunagi varem!

Alustame 2018 hooaega juba 2. veebruar Stuudios VAlgus! Kui Sind ei ole kohal, siis sind ei ole olemas!

Vihjena olgu öeldud, et oleme nüüd paremiku poolaasta sündmustest juba kenasti oma kodulehele www.tantratants.ee välja riputanud, et teksid need kenasti oma kalendrisse ülsse kirjutada!

Tantratantsul, nagu ikka, anname Sulle toetatud ja hoitud ruumis võimaluse ennast vabaks lasta, maskidel maha kukkuda ja Sinu ehedusel särada. Kui peaksid oma ehedust vedi pelgama, on ehk aeg küsida endalt "miks?"
Väljendame ennast läbi liikumise - läbi ürgesiema kommunikatsiooniviisi - Tantsu! Anname kehale vabaduse ja meelele leiame tegevust ja mänguasju. Läbi individuaalsete, paaris ja grupipraktikate katsetame polaarse energeetikaga ja äratame oma hinge, avame südant ja vaatame otsa Tõelisele Minale. Kogus säras ja eheduses

Tule! Olenemata soost, vanusest või kogemusest! Kanna mugavaid riideid tantsuks ja maas istumiseks, hea on olla paljajalu.

Väike näks ja tee on kosutuseks pealekauba.

Alustame SEEKORD 18.00, sündmuse kestvus ca 4 tundi.

Stuudio Valgus asub aadressil Saku tn 15. Parkimine on maja ees tasuta. Tule peauksest sisse ja otse kümmekond sammu trepist ülesse. Liigu ikka otse mööda laia koridori edasi kuni näed metallist keerdtreppi. Roni sellest keerdtrepist ülesse ja oledki kohal!

Vahetusenergiaks 20eur-i, paarile kokku 35euri.

Palun registreeri ennast alloleval vormil, et teaksime Sinuga arvestada!

Teekonnal saadavad Margus Sarmet ja Kristina Paškevicius

Kasvame koos ja armastuses!

Stuudio VAlgus Saku tn 15 Tallinn