Sündmused

R 16.09 Tantratants

19:15 Cityyoga, Niine 11, Tallinn, 4 korrus

Tõmbame käima uue Tantratantsu hooaja reedel 16.09 algusega kell 19.15 uues toimumiskohas Cityyogas Niine 11, Tallinn, 4 korrus.
Parkimine maja hoovis tasuta, lase tõkkepuu juures kella ja ütle, et tulid joogasse, pargi vabalt valitud tühjale kohale.

Lisaks Tantratatsu avasündmusele on tegemist ka täiskuuööga, seega võtame, mis võtta annab, kasutame taevakõrguseks kasvanud vee-energia ära tantsimiseks, voolamiseks ja enese ning kaaslaste nautimiseks ning kanaliseerime kogu selle rahutu tulva spirituaalsesse kasvamisse.

Nii nagu ka täiskuu on muutlik ja ettearvamatu, saab olema ka Tantratantsu tegevuskava spontaanne ja vastavalt vajadusele kohanduv, just selleks, et kogu täiskuus ja osalejates peituv vägi ja võim saaks kogu potentsiaaliga rakendatud.  

Loomulikult tantsime ja naudime kogu jõust. Teeme paaris ja grupiharjutusi, naudime iseennast ja kaaslasi. Kõige tähtsam aga, et kasvame läbi isikliku kogemuse!

Ühine meiega olenemata soost ja vanusest. Tule üksi, koos sõbra-sõbrannaga või kogu sõpruskonnaga. Eelnev kogemus ei ole vajalik!

Alustame kell 19.15. Sündmus kestvus umbes 4 tundi.

Riietus: mugav, kerge ja õhku läbilaskev. Hea on olla paljajalu.

Osaluspanus 15 eur, tasumine kohapeal sularahas. Osaluspanus sisaldab ka kergeid näkse ja teed.

Palun registreeri ennast allpool, et teaksime Sinuga arvestada!

Loome ühiselt ja armastuses!

Teekonnal saadavad Margus Teg Karan ja Kristina Paškevicius

Cityyoga, Niine 11, Tallinn, 4 korrus