Sündmused

T 01.03 Maha Shivaratri

19:00 ADILA CAMP Pihali küla, Kohila vald, Raplamaa
 
Maha Shivaratri on suurim tantristlik püha Shiva auks, see on kogu öö kestev tähistamine: mantrad, meditatsioonid, tants, rituaalid.
Maha tähendab suurt või ülimat ja Shivaratrti tähendab otsetõlkes Shiva ööd. Seega tulemas on „Suur Shiva öö“ ja oled sinna väga oodatud!
Miks tulla?
Maha Shivaratri on liikuv püha, mis järgib kosmilist energiat, planeetide seis võimendab sel ajal spirituaalsete praktikate väge kordades. Seega on tegemist energeetiliselt äärmiselt võimsa ajaga aastaringis. Tehes sel ajal vastava mantraga meditatsioone, selleks mõeldud pühitsusi ja tähistades avatud südamega, on võimalik saada osa kosmilisest, otse Shivaga seotud energiast, et selle abil võimestada ja väestada isiklikku spirituaalset pürgimust, aga ka isikliku elu muid aspekte. Näiteks on ka sel päeval loodud shiva ja shakti liit (Shiva ja Parvati abielu), seega on selle öö mõju ka soodne paarisuhetele.
Sündmus algab 1. märtsil, teisipäeval kell 19 (oleme üleval kogu öö) ning kestab 2. märtsi päikesetõusuni.
Selleks, et end toetada üleval püsimisel, siis tähistame suurelt ja aktiivselt. Oleme juba kaasa looma kutsunud erinevad esinejad, kes pakuvad südamest oma andeid. Kui soovid, siis oled samuti oodatud pakkuma selle sündmuse jooksul mõnda etteastet, meditatsiooni või muu praktika juhendamist. Palun võta meie eelnevalt ühendust, et saaksime Sind programmi liita.
Lisaks teeme ülekandeid erinevatest ashramitest, juhendatajatelt, kes tähistavad samal ajal Maha Shivaratrit. Saame kuulata Sadhgurut Isha keskusest, Guruji Rajkumari Shivoham Tantra ashramist ja ka Agama koolist Swami loenguid.
Kindlasti ootab ees enneolematu kogemus ja oled laetud pikaks ajaks.
Soovitav on sel ajal teha kuiva paastu ehk 01.03 enam ei söö ega joo ja seda kuni 02.03 päikesetõusuni. See ei ole sündmusel osalemise eelduseks, kuid paast suurendab sinu energeetilist tundlikkust ja vastuvõtlikkust. Võid ka sel päeval teha mahlapaastu või juua vaid vett, kui kuivpaast tundub väljakutsuv. Kui sa paastuda ei soovi, siis on hea sel päeval valida kerge toit. Sündmusel pakume vett ja taimeteed. Sündmuse ajal (alates 19 õhtul) palume enam mitte süüa. Ühiselt sööme hommikusööki 02.03 varahommikul peale päikesetõustu.
Sündmus on loodud eesmärgiga anda kõigile võimalus kogeda ühist loomise väge, mida toetab see eriline planeetide seis, ülendatust läbi koos tehtud praktikate. Seega kogume ka osaluspanust vaid ruumirendiks 10 eurot ja ühiseks hommikusöögiks 5 eurot ehk kokku 15 eurot.
Palun anna teada enda tulekust hiljemalt 27.02, et teaksime sinuga arvestada, kirjutades: kristiina_meil@hotmail.com
Armastusega,
Mahashivaratri korraldustiim (Margus, Kristiina, Liina, Hedi, Krista jne) 

ADILA CAMP Pihali küla, Kohila vald, Raplamaa