Sündmused

E 04.03 Maha Shivaratri

09:00 Vesineitsi 4, Tänassilma küla, Saku vald, Harjumaa

Maha Shivaratri algab 4. märtsi varahommikul ja on ööst öösse kestev pidustus jumal Shiva auks. 

Maha tähendab suurt või ülimat ja Shivaratrti tähendab otsetõlkes Shiva ööd. Seega „Suur Shiva öö“! Maha Shivaratri on hinduistlikke juurtega püha, mis on üheks kõige tähtsamaks pühaks tantristlikus traditsioonis, sest tegemist on energeetiliselt äärmislet võimsa ajaga aastaringis. Tehes sel ajal vastava mantraga meditatsioone, selleks mõeldud pühitsusi ja tähistades avatud südamega, on võimalik saada osa kosmilisest, otse Shivaga seotud energiast, et selle abil võimestada ja väestada isiklikku spirituaalset pürgimust, aga ka isikliku elu muid aspekte.

Sündmus algab esmaspäeva 4. märtsi varajastel tundidel ja kestab 5. märtsi päikesetõusuni. Sündmuse vältel leiavad aset mantratega meditatsioonid ja algupärased rituaalid. Alates kell 21st pöördume Bhakti energiasse ja tähistame sündmust südant avavate mantrate laulmisega ehk Bhajaniga ning tantsuga kuni päikesetõusuni.

Kui soovid meiega koos seda tähistada, siis oled väga oodatud ühinema!

Palun anna alloleval vormil teada, kui soovid tulla tähistama. Täpsemad juhised kogu sündmuse toimumise aegade ja kuidas end selleks tähistamises ette valmistada saadame registreerunutele.

Vajadusel saame läbi rääkida ka osalise osalemise, kui oled päevasel ajal hõivatud, kuid vajame kindlasti selle kohta eelinfot.

Sündmusel on annetuslik osaluspanus.
Palun registreeri ennast allpool vormil!

Armastusega,

Kristiina ja Margus

Vesineitsi 4, Tänassilma küla, Saku vald, Harjumaa