Sündmused

N 05.12 Müstiline India

09:00 Inida

MÜSTILINE INDIA, AUTENTSE TANTRA RADADEL

See spirituaalne elamusreis on Sulle, kui Sind tõmbavad müstilised paigad ja erakordsed elamused ning tahad õppida tundma tantra alustalasid.
See ei ole rannaretriit ega mugavustega luksusreis, see on ehe, puudutav, vabastav ja ehk isegi raputav reis tantra kodumaale – Indiasse!
12 päeva jooksul külastame 3 võimast paika.

- Alustame Chennaist ja külastame Tiruvanamallai pühapaiku

- Peatume kuulsaimate tantristlike templite linnas Khajurahos

- Lõpetame India kõige pühamas linnas Varanasis. 

Avame reisil tantraõpetusi, teeme tantra-, jooga- ja meditatsioonipraktikaid, mis on võimendatud külastatavate paikade erilistest energiatest.

Lisaks saad vabal ajal, võtta lõõgastuseks Ayurveda protseduure, nautida kohalikku kultuuri ja kööki ning uudistada India kaubandust.

Reisi alustame Chennaist, kuhu osalejad ise lennud organiseerivad vt lende Tallinn-Chennai-Tallinn vòi Tallinn-Delhi-Tallinn (viimasel juhul tuleb ise osta siselend Delhi-Chennai-Delhi)

TASU ja REGISTREERIMINE:
Info ja registreerumine: kristiinale@yahoo.com  või margus@tantratants.ee

Registreerudes kuni 20.09.2024 maksumus 1650 eurot

Registreerudes kuni 31.10.2024 maksumus 1800 eurot

Alates 01.11.2024 maksumus 1950 eurot.


Tasuda saab ka arvega. Maksmine kuni kolmes osas.Koha tagab tagastamatu ettemaksu tegemine summas 750 eurot registreerudes. Järgmine osamakse 500 eurot tasuda hiljemalt 20.10.2024 ja viimane osamakse 20.11.2024.

Osalustasus sisalduvad:
• Siselennud rongipiletid ja muu India-sisene koolituspaikadesse liikumiseks vajalik transport (osalejal peab olema kindlustus) va. lennujaama transport, mis on vajalik, kui osaleja saabub Indiasse ja lahkub Indiast.
• Majutus kaheses või kolmeses toas Rishikeshis, Varanasis, Khajurahos
• Tantraõpetused, jooga- ja meditatsioonipraktikad

Osalustasu ei sisalda:
• Viisa (u. 40 eurot)
• Kindlustus
• Lennupiletid Tallinn-Chennai-Tallinn (650-800 eurot)
• Toitlustus reisi vältel (u. 10-15 Eur/ päev)

Juhul, kui ettenägematutel põhjustel (lennuliiklus, poliitiline olukord vms) ei ole võimalik külastada eelnimetatud India sihtkohti, siis on õigus omal valikult asendada koolituse korraldajatel sihtkoht mõne teise sihtkohaga Indias.

Reisi ja praktikaid juhendavad Margus Sarmet ja Kristiina Saul, tegemist on koolitusteenusega.

Oleme pannud reisi kokku oma lemmik sihtkohtadest, oleme külastanud Indiat 15 aasta jooksul mitmeid kordi aastas, sh tantristlikke templeid, ashrameid ja orienteerume sealses kultuuris ning tavades ning oskame avada India võlu ja müstilisust ka Sinu jaoks! Grupi suurus u. 12 inimest.

Info ja registreerumine: kristiinale@yahoo.com või margus@tantratants.ee 

Kohtumiseni Indias!

Inida