Sündmused

R 18.08 Rännak harmooniasse

18:00 Mõisamaa Ökokeskus Märjamaa vald Raplamaa

RÄNNAK HARMOONIASSE – läbi Meeste ja Naiste väeringide Mõisamaal!

Me soovime kasvada küpseks meheks ja naiseks. Veel enam, me soovime oma ellu või enda lähedale küpset vastassoo esindajat. Miks me seda teeme? Et saada paremini ühendust oma mehelikkuse ja naiselikkusega läbi peegelduste ning südame kontakti. Me soovime luua endas harmooniat ja tasakaalu, soovime olla enda keskmes. Saame seda kõike alustada juba täna, sest me elame iga päev, meie elus on inimesed iga päev ning nendega koos ka peegeldused, iga päev.
See Rännak on mõeldud meestele ja naistele, kes eraldi ja koos kogedes ning ruumi luues soovivad saada paremat kontakti iseenda sees peituva mehelikkuse ja naiselikkusega. See kursus on mõeldud neile, kes on valmis aktsepteerima iseennast – seda kõige küpsemas ja ebaküpsemas olekus, julgevad olla avatud ning empaatilised, et saaksime üheskoos sellest õppida ja kasvada.

Rännakul me liigume alguses eraldi meeste ja naiste gruppidena, teeme sarnaseid praktikaid, vaatleme ning tunnetame tänast olekut iseendas, jagame seda. Kasutame selleks Mõisamaa lähistel võimast looduse väge, kuhu on kaasatud Maa, Vesi, Tuli ja Õhk elemendid. Saame kontakti oma väega ja leiame sealt üles mõlemad poolused, mis seda väge toidavad ning loovad. Leiame üles ka suuna kuhu poole soovime liikuda, teeme seda kasutades grupitarkust ja ausaid peegeldusi.

Kus on päike, seal on ka vari. Mida eredam on päike, seda tumedam on vari. Otsime üles selle varju enda sees, laseme tal tulla ja ennast näidata – tervitame teda. Loome seda juba harmoonias olles, mitte nähes vaid tunnetades seda mees- ja naisenergiat müstilises pimeda ruumi rituaalis. Loome sinna ruumi ka toetavaid erilisi helivibratsioone, mis aitavad ka kõige kaugemale ulatuvaid pimedaid soppe meis turvaliselt välja tuua.
Pärast pimedat kasutame oma kehade võimet liikuda valguse poole, et hakata väljendama kogetut – seda meest ja seda naist enda sees. Hakkame tunnetama seda tervikut iseendas. Hakkame väljendama neid erinevaid pooli iseendas ja kontakti saamist läbi rütmilise tantsurännaku.

Viimasel päeval jagame kogemusi, loome veel ruumi, et saada parem kontakt iseendas oleva mehe ja naisega läbi praktikate. Tunneme rõõmu kogetu üle ja kuhu poole me iganes teel oleme. Tähistame ja tunnustame! Loome ruumi lõpetamiseks

Rännakul võid osaleda nii üksi, kui kaaslasega, mõlemal juhul oled väga oodatud ja hoitud!
Toimumisaeg: 18 – 20 august 2017 (algab reedel kl 17.00 ja lõpeb pühapäeval kl 18.00)
Toimumiskoht: Mõisamaa Ökokeskus Märjamaa vald Raplamaa
Osaluspanus: usaldades oma võimalusi on 120 Eurot.
See kuulub ruumi ja rituaali loojatele, lisaks ka sooja toa, mõnusa taimse kõhutäie eest kahel ööl ning kolmel päeval.

REGISTREERIMINE: Osalejaid ootame kuni 15 meest ja 15 naist (võid tulla üksi või siis koos oma kaaslasega).
Kui oled otsustanud tulla, siis palun registreeru ja tasu osaluspanus MTÜ Väike Jalajälg kontole SEB pangas EE901010220214707228, selgitusse „ Meeste ja Naiste Rännak“.
Palun anna teada enda tulekust hiljemalt 13. augustiks 2017 e-posti: marek@yle.ee
Lisaks palun tee ka sel juhul ettemaksu ülekanne 60 Eurot, mis kinnitab su tulekut ja on tagastamatu kui sa mingisugusel põhjusel tulla ei saa.
Kui sa pole valmis, siis ära meelt heida, sinu juurde tuleb võimalus siis, kui on õige aeg.
Täpsem info ja küsimused: marek@yle.ee või telefonile 5101681 

Rännakut loovad ja hoiavad: Kristina Paškevicius, Raivo Juhanson ja Marek Koit.

 

Vaata ka meie fb eventi: Rännak harmooniasse – läbi Meeste ja Naiste väeringide

Mõisamaa Ökokeskus Märjamaa vald Raplamaa