Sündmused

R 27.09 Tantra ABC

19:00 Harjumaal

Kursus toimub  27., 28. ja 29  september 2024, Harjumaal, koht täpsustatakse osalejatele. Kursuse hind ei sisalda ööbimist. Kursus sisaldab loenguid ja praktikume. 

Tantra baaskursus ehk Tantra ABC on üks unikaalsetest tantrakursustest, kus lisaks kogemusele saad süstemaatiliselt osa ka iidsetest tantra teoreetilisest ja filosoofilisest õpetustest, et oleksid iseseivalt võimeline oma arenguteed jätkama!

Sellel baaskursusel käsitleme kõiki olulisemaid tantristliku seksuaalsusega seonduvaid aspekte millele tuginedes ehitada ülesse nii enda isiklikku kui ka armastava paari spirituaalset suhet. Lahkame seksuaalsuse sügavamaid kuid loomulikke soppe ning avastame sellesse peidetud väe ning tänapäeval tihti kasutamata potentsiaali. Läbi teooria ja filosoofia saame teada ning läbi praktiliste harjutuste kogeme, et see tihti alla surutud ja loomalikuks peetud osa meist peidab kirjeldamatut potentsiaali nii isiklikuks kui ka paarisuhte arenguks.

Läbi õpetuste, paarisharjutuste, hatha jooga ja meditatsioonide avastame oma sisemise kasutamata potentsiaali ja õpime sellega töötama enesearengu eesmärgil

Teemad:
•Sissejuhatus tantra olemusse;
•Brahmacharya ja selle tähtsus (seksuaalne talitsetus);
•Tšakrad ja nende olemus;
•Energia polaarsus ja sellega kaasnevad efektid;
•Energia ja energia sublimatsioon;
•Naise seitse erinevat orgasmi;
•Naudingukurv ja selle sobitamine partneriga;
•Orgasmi ja ejakulatsiooni lahutamine ning tagasihoidmise meetodid (kontrollitehnikad);
•Transmutatsioon ja sublimatsioon;
•Energia suunamine evolutsiooni eesmärgil;
•Transfiguratsioon.

Teoreetilisi õpetusi täiendame praktiliste harjutustega (ca 50/50) õppimaks kirjeldatud efekte ära tundma ja nendega iseseivalt töötama ja ennast edasi arendama.

Kursuse ajakava: reedel alustame kell 19.00 ja lõpetame ca kell 22, laupäeval 10.00 kuni 20.00 ja pühapäeval kell 10.00 kuni 16.00

Vahetusenergiaks: 

Kuni 8. august (k.a.)

alates 9. august

Hind: 230eur

Hind: 260eur

Paaridele või sõpradele: 2x210eur

Paaridele või sõpradele: 2x240eur

Kursuse kordajale: 150eur

Kursuse kordajale: 170eur

Alla 21 aastastele: vastavalt Sinu võimalusele

Alla 21 aastastele: vastavalt Sinu võimalusele

Hind sisaldab: õpetusi, meditatsioone, hatha joogat, jaotusmaterjali, toitlustust ja suupisteid ning teed kogu sündmuse jooksul. Hind EI SISALDA ööbimist ja kursuse toimumiskohas ööbimisvõimalust ei ole. 

Sündmus ei eelda alastiolekut.

Registreerumine allpoololeval vormil. Registreerimise kinnitab tagastamatu  ettemaksu 100eur tasumine (a/a  EE327700771007082431 Margus Sarmet, selgitusse "ABC, Sinu Nimi"), mis tagab Sulle koha kursusel, ülejäänu kohapeal sularahas.

Kursus toimub kui osaleda soovib vähemlat 12 huvilist. 

Kursust juhendab Margus Sarmet ja Kristiina Saul 

 

Tantratants toetab noorte seksuaalharidust: www.learnt2love.org – avameelselt armastusest 

 

Tantratants toetab Eesti Tantra Festivali, 6.-9. juuli  2023 Laitse Graniitvillas. Vaata lähemalt www.tantrafest.ee  ja osta pilet siit!