Sündmused

R 18.10 Tantristlik naine

18:00 Lääne-Virumaa

 

Armas Naine!

Kui otsid sellel veidi kõledal sügisesel ajal ühendust enda elutulega, siis see nädalavahetus on  Sulle!

Sellel nädalavahetusel kasutame erinevaid tantristlikke meditatsioone, hingamistehnikaid ja muid praktikaid, et lõdvestuda ja jõuda iseendasse ning olla ühenduses oma elutulega.

Miks võtame selle teekonna ette läbi tantraõpetuste? Tantra on spirituaalne traditsioon, üks joogaharudest. Tantra näeb kogu maailma ja igat ühte meist kahe polaarsuse tantsuna- Shiva ja Shakti tantsuna. Nimetusega Shiva tähistatakse meesenergiat, Shakti tähistab naisenergiat. Tantra puhul on eriline see, et mõlemad energiad on võrdselt pühad ja olulised. Nii meest kui naist julgustatakse olema ühenduses eheda iseendaga ja enda autentse energiaga. Shakti ehk naisenergia on oma olemuselt lõputult loov energia. Tantristlikud praktikad aitavad naisel jõuda oma algolemuseni, võimsa loova energiani. Tavapäraselt ütleksime sellise naise kohta, et ta on särav, kiirgav, köitev, kütkestav ja me mõistame, et see on sisemine säramine. Tantra ja ka  teised joogasüsteemid ütlevad, et naine on energeetiliselt kordades võimsam kui mees. Naine ei ole seetõttu parem, see on lihtsalt tema olemus. Tantra on seega väga elujaatav ja naiseenergiat sügavalt väärtustav ja austav. Kuna oleme mõlemad kogenud sügavat enesearengut just läbi tantra, soovime kogetut jagada.

Nädalavahetusel jagame, kuidas saab naine ühendust  selle tohutu energiaga, mis meis peitub- ELUTULEGA eneses? Kuid veelgi enam, kuidas seda hoida ja juhtida ning selle abil väljendada ja luua? Tegemist on kogemusliku retriiriga, sest kogemus on see, mis õpetab ja aitab Sul edasi minna ka peale seda nädalavahetust.

Teemad, mida nädalavahetusel puudutame on:

*naisenergia olemus ja ürgne naiste omavaheline ühendus

* suhted partneriga ja seksuaalsus.

Varasem kogemus tantraga ei ole vajalik.

Retriit toimub õdusas uues puhkemajas Lääne-Virumaal, väekas talukohas. Gruppi mahub kuni 10 osalejat, retriit toimub, kui registreerub 6 osalejat.

Registreerumiseks kirjuta: kristiinale@yahoo.com

Vahetusenergia 147 eurot. Registreerumisel tasuda tagastamatu ettemaks 65 eurot OÜ Eduvoog arveldusarvele EE797700771001580133. Teise osa saab tasuda sularahas kohapeal. Sisaldab majutust, sauna, praktikaid ja õpetusi ning taimset toitu kogu retriidi jooksul. Alustame reedel 18.10 kell 18, lõpetame pühapäeval 20.10 kell 12.

Teel saadavad Sind Kristiina Piiparinen ja Kristiina Saul

Oled südamest oodatud!

 

Juhendajatest saad lugeda siit:

Kristiina Piiparinen: väärtustan tervislikku ja teadlikku eluviisi ning usun, et eneseteadvustamisega anname endale võimaluse jõuda tähendusrikkama ja harmoonilisema elu kogemiseni, avardada eneseteostuse potentsiaali ja hoida ennast ja oma keha terve, elujõulise ja noorena. Usun, et sügavamas eneseteadlikkuses saame teha oma valikuid kooskõlas hingega ja julgeme oma teekonnal liikuda südame järgi. See annab vabaduse ja võimaldab nautida Elu enamas tänu- ja õnnetundes.

Teadlikku enesearenguteed olen käinud viimased kümme aastat, mille jooksul läbinud mitmeid erinevaid kursuseid, koolitusi ja praktikaid keha ja meele tasakaalustamise, enesetervendamise, oma elu juhtimise, inimeseks ja naiseks olemise sügavama mõistmise teemadel. Joogaga tegelen viimased viis aastat ja kolm aastat jagan oma teadmisi Yoga Alliance’i sertifitseeritud joogaõpetajana. Olen läbinud aastase programmi Holistika Instituudis, õppinud emotsioonide vabastamise tehnika teraapia (Meta-EFT) III astme praktikuks ning osalenud erinevatel Meta-tervise teemalistel kursustel. Naiseks olemise ja naiselikkuse sügavama teadlikkuse kohta olen omandanud läbi erinevate tantristlike kursuste, retriitide ja praktikate. Usun, et avastades endas sügavamal tasandil naiseks olemist, anname endale võimaluse elada oma täispotentsiaalis, oleme ühenduses oma väega, saame olla vabad ja kujundada enda elu oma naiseliku sära ja maagilisusega kooskõlas tõelise Minaga.

Lääne-Virumaa