Sündmused

P 31.12 Tantristlik aastavahetus Graniitvillas

12:00 Graniitvilla, Lossipargi tee 8, Laitse küla

Armas sõber! 

Väike Prints: "Ainult südamega näed sa hästi. Kõige tähtsam on silmaga nähtamatu.„ (A. de Saint-Exupéry)

Kutsume Sind aastavahetuseks kogema müsteeriumi, mis viib kogema südamega. 

Maagilisse Laitse Graniitvillasse loome ajas ja ruumis muusika, laulu, värvikate tegelaskujude, mängu, õrnade puudutuste, sensuaalsete sähvatuste eredad ja omanäolised kogemused, justkui erinevad Universumid.

Alustame 31.12. lõunal, et sukelduda aastavahetusse ja nautida meelelahutust, sügavust ja head seltskonda.

01.01 maandume pehmelt hommikupraktikatega ja avame end tantsurännakuga ning naudime teineteise seltskonda hilises hommikusöögi lauas.
Pakume 31.12 kosutava lõuna- ja piduliku õhtusöögi ning uue aasta hommikusöögi. Aastavahetuse juurde kuulub ka alkoholivaba mulliga jook. Kerguse hoidmiseks on menüüs maitsev taimne toit.

31.12. KAVAS:

I vaatus ehk kõik, mis toimub enne õhtusööki on liikuv ja haarab tegevustesse, et saaksime teineteisega ja endaga hea kontakti, seega vali riietus, mis ongi mugav liikumiseks.. kohtume, mängime, laseme häälel end kanda, puudutame, naudime tantsurännakut.

Külastame kolme planeeti:

1. enda üle saab naerda või end väga tõsiselt võtta Tõsiste inimeste planeedil.

2. õrnusi jagada Õrnahingeliste galaktikas koos imelise muusikalise etteastega 3. rännata djembe rütmide saatel Tantsuplaneedile.

II vaatus peale õhtusööki .. algab vaatemängulisem osa ehk Edevuse Laat, kus karakterid on erakordsed ja erilised .. võimenda endas seda, mis muidu on varjatud või too välja seda, mis vajab võimendamist ... väljenda seda oma riietuses!

Edevuse Laat toimub planeedil Maa, kus kogeme siinseid kõikvõimalikkuseid ja kohtume üllatusesinejatega .. mida üks Edevuse Laat endast kujutab, saad aga teada kohale tulles.

Tantsurännakutele viivad meid helivõlur DJ Ivo Malm  ja kirge kütab trummar Martin Hoolma. Martin on kohal nii ehtsa trummisetiga kui djembega, et trummirütmidega meid esktaasi juhatada. Tantsida saame veel ka hommikul...

Uue aasta vôtame vastu tuletseremooniaga ning jätkame peale seda sensuaalsuse lainetel.

Õhtut loovad peakunstnikena Kristiina Saul, Margus Sarmet ja Kristi Leppik (meie autentne teatrikunstnik) koos põnevate lisakülalistega.

Sellel õhtul kutsume Sind ennast ja teisi avastama läbi südame, tunnetuse, aistingute, et kogeda rohkemat kui silmaga nähtav! Rollid vahetuvad, kuid armastus on!

ÖÖBIMINE on imelistes Laitse Graniitvilla tubades (kahekorruselised apartmentid, toas 6-7 inimest). Osaleda saab ka vaid  õhtuses programmis ilma ööbimiseta.

PILETIHIND sõltub piletiostu ajast ja majutuse valikust järgmiselt:

1) Parim hind kiirematele kuni 30.11.2023:

*aastavahetus kahele, ööbimine koos laias voodis- hind kahele 340 eurot *aastavahetus ühele, ööbimine üheses voodis - hind 150 eurot *aastavahetus ühele ainult õhtune programm ilma ööbimiseta ja hommikusöögita- hind 115 eurot

2) Hind neile, kes liituvad alates 01.12.2023:

*aastavahetus kahele, ööbimine koos laias voodis- hind kahele 380 eurot *aastavahetus ühele, ööbimine üheses voodis - hind 170 eurot *aastavahetus ühele ainult õhtune programm ilma ööbimiseta ja hommikusöögita- hind 125 eurot

PILETI OSTMISEKS kirjuta oma soovist: kristiinale@yahoo.com

Koha tagamiseks palun tasuda tagastamatu ettemaks 3p peale registreerimist 1 inimese eest 75 eurot arvele: Eduvoog OÜ arvelduskontole EE797700771001580133

Ülejäänud summa palun tasuda sularahas kohapeal

!Sündmus on alkoholi ja mõnuainete vaba!

Sündmus on täiskasvanutele.
Loo kvaliteetaeg oma kaaslasega vôi tule üksi vôi sôpradega, igal juhul kohtud imeliste inimestega ja armastusega…

Pileti ostmiseks kirjuta: kristiinale@yahoo.com

Graniitvilla, Lossipargi tee 8, Laitse küla

Kalender

juuli 2024
E T K N R L P
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31